• ULTIMATE CITY BALANCE ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

Az ULTIMATE önegyensúlyozó járművek forradalmian új, intelligens, elektromos kétkerekű önegyensúlyozó járgányok, melyeket úgy terveztek, hogy pontosan megfeleljen az emberi test anatómiájának. Magas minőség, biztonságos stabilitás, extrém alacsony üzemeltetési költség és rendkívül rövid töltési idő jellemzi. Ezek a járművek egyedi közlekedési eszközök szabadidős, üzleti és magáncélra egyaránt kitűnő választás.

Az ULTIMATE City Balance önegyensúlyozó jármű modern, fiatalos megjelenés mellett egy olyan hatékony, csendes, környezetbarát, biztonságos és gazdaságos közlekedést biztosítanak, ami a mai, nehézkes városi közlekedésben nagyon megkönnyítik, sőt élménydúsabbá, izgalmasabbá varázsolják az utazást. Az ULTIMATE City Balance önegyensúlyozó szénkefe nélküli (brushless) motorral és lítiumionos (Li-ion) akkumulátorral felszerelt. Sokoldalú közlekedési eszköz, melynek használata néhány perc gyakorlás után könnyedén elsajátítható. Terhelhetősége maximum 120 kg. Az önegyensúlyozó könnyen és gyorsan újra feltölthető egyszerű hálózati árammal. Egy töltéssel akár 35 km is megtehető.

Az Ultimate City Balance LCD kijelzőjének köszönhetően mindig tisztában lehetünk az aktuális sebességünkkel, a bekapcsolástól számított megtett távolságunkkal, az akkumulátor töltöttségi szintjével, valamint a körülöttünk lévő hőmérséklettel is.

Bővebb információ, vásárlás: Ultimate

ULTIMATE CITY BALANCE ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

  • Gyártó: ULTIMATE
  • Cikkszám: ULTIMATE CITY BALANCE ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

*/?>

Kapcsolódó termékek

ULTIMATE I-SHINE ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

ULTIMATE I-SHINE ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

Az I-Shine egy forradalmian új, intelligens, elektromos kétkerekű önegyensúlyozó járgány, melyet..

ULTIMATE OFF-ROAD BALANCE SAVAS ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

ULTIMATE OFF-ROAD BALANCE SAVAS ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

Az ULTIMATE önegyensúlyozó járművek forradalmian új, intelligens, elektromos kétkerekű önegyensúly..