• ULTIMATE OFF-ROAD BALANCE SAVAS ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

Az ULTIMATE önegyensúlyozó járművek forradalmian új, intelligens, elektromos kétkerekű önegyensúlyozó járgányok, melyeket úgy terveztek, hogy pontosan megfeleljen az emberi test anatómiájának. Magas minőség, biztonságos stabilitás, extrém alacsony üzemeltetési költség és rendkívül rövid töltési idő jellemzi. Ezek a járművek egyedi közlekedési eszközök szabadidős, üzleti és magáncélra egyaránt kitűnő választás.

Az ULTIMATE Off-Road Balance személyszállító jármű modern, fiatalos megjelenés mellett egy olyan hatékony, csendes, környezetbarát, biztonságos és gazdaságos közlekedést biztosítanak, ami a mai, nehézkes városi és off-road közlekedésben nagyon megkönnyítik, sőt élménydúsabbá, izgalmasabbá varázsolják az utazást. A nagyobb, vastagabb kerekeknek köszönhetően extrém terepviszonyok sem jelentenek akadályt a kétkerekű járgány számára. Kiválóan alkalmas erdők, természetvédelmi körzetek, gyors, környezetbarát, halk bejárására.

Az ULTIMATE Off-Road Balance önegyensúlyozó szénkefe nélküli (brushless) motorral felszerelt, és lítiumionos vagy savas akkumulátorral választható. Sokoldalú közlekedési eszköz, melynek használata néhány perc gyakorlás után könnyedén elsajátítható. Terhelhetősége maximum 120 kg. Az önegyensúlyozó könnyen és gyorsan újra feltölthető egyszerű hálózati árammal. Egy töltéssel akár 30-40 km is megtehető.

Az Ultimate Off-Road Balance LCD kijelzőjének köszönhetően mindig tisztában lehetünk az aktuális sebességünkkel, a bekapcsolástól számított megtett távolságunkkal, az akkumulátor töltöttségi szintjével, valamint a körülöttünk lévő hőmérséklettel is. A termékhez tartozik egy táska és egy védőfelszerelés is. Az önegyensúlyozóhoz extra felszereltségként rendelhető oldaldoboz és golftáska is, melyek áráról érdeklődjön telefonon vagy e-mailen!

Bővebb információ, vásárlás: Ultimate

ULTIMATE OFF-ROAD BALANCE SAVAS ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

  • Gyártó: ULTIMATE
  • Cikkszám: ULTIMATE OFF-ROAD BALANCE Savas ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

*/?>

Kapcsolódó termékek

ULTIMATE CITY BALANCE ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

ULTIMATE CITY BALANCE ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

Az ULTIMATE önegyensúlyozó járművek forradalmian új, intelligens, elektromos kétkerekű önegyensúly..

ULTIMATE I-SHINE ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

ULTIMATE I-SHINE ÖNEGYENSÚLYOZÓ JÁRMŰ

Az I-Shine egy forradalmian új, intelligens, elektromos kétkerekű önegyensúlyozó járgány, melyet..